Afgelopen weekend waren we uitgenodigd voor Amsterdam Fashion Week 2019, shows van Ferry Schiffelers, Lichting 2019, Ninamounah en Bataviastad x Duran Lantink stonden op ons programma. Op vrijdag en zaterdag genoten wij dus van een heerlijk weekend vol fashionshows en streetwear. Een uitstekend moment om even wat extra aandacht aan mijn outfits te besteden. Ik koos op de vrijdag voor een look die ik in de vorige ‘What Does The Editor Wear’ al aan jullie liet zien, check het lookbook daarvan hier. Op de zaterdag droeg ik onderstaand oufitje. Het sjaaltje van Scotch & Soda was de statement piece in deze look, de art work print van de Nederlandse schilder Kees van Dongen past perfect bij een Nederlandse modeweek. De blazer van Mango kocht ik een tijdje geleden twee maten te groot voor een oversized look. Mijn haar en make-up hielt ik rustig, maar door crosswires van MAC Cosmetics op mijn lippen gaf ik de look een chique twist.

Oversized Mango Blazer niet meer verkrijgbaar.
Shop Zara Top hier

Shop Zara Jeans hier
Shop Scotch & Soda Scarf hier
Shop Nike Sneakers hier

Al je outfits maak je helemaal af met onze YDFN The Label Sieraden. Shop de YDFN The Label sieraden al vanaf €20,95, klik hier. Ik droeg bij deze look de Bombshell Bracelet en de Wild Ocean Earrings.

Let me know in the comments wat je van deze look vindt!

Beelden: Fashion L’amour Magazine.

Leave a Reply