Gisteravond presenteerden Tommy Hilfiger en Zendaya hun tweede TOMMYNOW collectie tijdens New York Fashion Week. De show vond plaats in het Apollo Theater in NYC onder het toeziend ook van menig celeb, denk Bella & Gigi Hadid en Olivia Palermo. Op de catwalk schitterden eveneens grote sterren zo zagen we Winnie Harlow, Candice Swanepoel, Ashley Graham, Ebonee Davis, Cindy Bruna en Halima. Deze namen vertegenwoordigen allemaal inclusiviteit, diversiteit en women empowerment. Drie facetten die Tommy en Zendaya met hun najaarscollectie willen vertegenwoordigen. Power dressing is dan ook het key word als je kijkt naar de looks die gisteravond werden getoond op de catwalk. Scherp uitgesneden blazers, all leather looks, metallic broeken en 70s jumpsuits, allemaal ontworpen om de vrouw krachtig te laten voelen. Zendaya en Tommy Hilfiger liepen tijdens de finale van de show samen over de catwalk, waar Zendaya een pak van slangenprint uit de collectie droeg. Helaas werd kort voor aanvang van de show bekend dat deze tweede Tommy x Zendaya samenwerking eveneens de laatste is. Gelukkig kun je as we speak door het see now, buy now principe de Tommy x Zendaya collectie nu al shoppen in de Tommy Hilfiger webshop of in geselecteerde winkels.

Laats ons weten in de comments hieronder wat jij vindt van de laatste Tommy Hilfiger x Zendaya Collectie, are you impressed?

Leave a Reply