10x De Outfits Van it-girl Yara Michels

Category: 10x de outfits van, ★ Fashion News

Yara Michels maakte haar entree in de modewereld in 2009. Ze begon destijds haar eigen blog waarop ze haar outfits deelde. Een uitvinding, zo bleek later, want Yara haar populariteit groeide en daarmee had ze een paar goede stappen gezet in de Nederlandse mode industrie. Daarnaast werkte ze hard bij verschillende bladen, eerst als stagiair daarna als redacteur. Hard werken werd beloond, want Yara kon leven van haar passie. Haar blog toverde ze later om tot Chapter Friday, de ultieme inspiratie plek waar je alles leest over fashion, beauty en lifestyle. In de jaren die volgden bouwde ze een team om haar heen en kreeg ze haar eigen kantoor. Haar talent werd gezien want ze kreeg de kans om te schitteren in verschillende televisieprogramma’s van Net 5. Daarnaast is ze één van de vaste presentatrices van Shownieuws. Maar het allerbelangrijkste en de kroon op haar werk is haar titel als hoofdredacteur bij Linda Meiden. Onze favoriete, typische Yara outfits, zie je hieronder.

Outfit #1. Helemaal on trend met deze broek in check print.

View this post on Instagram

Checks please! 🏁

A post shared by Yara Michels (@yara_michels) on

Outfit #2. Leopard is the new black.

View this post on Instagram

I’m 70% nicer on weekends ✌🏻

A post shared by Yara Michels (@yara_michels) on

Outfit #3. Yara houdt enorm van een mooi pak.

View this post on Instagram

All suited up in my @debijenkorf work campaign. Not as a girlboss – as a woman, and the boss. Which, sorry (social) media, really isn't about getting up at 6 for a cycle class and green juice and then running off to a fabulous day of being exceptional, powerful and non-stop inspiring. Getting a plan or a business off the ground, or trying to be really good at what you do, is intense. I feel lucky and proud to get to do something creative that I love, but a lot of the time it’s not that glam and just a lot of (boring – hi admin!) hard work. Don't let perfect office flatlays fool you (no one has THAT many scented candles, lol 😋). You'll go through days where you have everything under control, you'll go through days where you feel like crying/quitting/sleeping because there's never enough time and you still don't understand those damn tax rules, you'll go through days where you feel like what you’re making is brilliant, or days where you have no idea what you're doing or why. So to all the women in my digital life: don't let one bad day affect your growth. I believe in you. I believe in you. I believe in you. 💛

A post shared by Yara Michels (@yara_michels) on

Outfit #4. Slipdresses zijn bij Yara ook favoriet.

Outfit #5. Yara is daarnaast de grootste fan van polkadots.

Outfit #6. Matching with the wall.

Outfit #7. Hoe leuk is dit lookje gestyled? En dan die zilveren Balenciaga bag.

Outfit #8. Rokjes, truien en over the knees. We love it!

Outfit #9. Het leukste aan Yara? Haar mooie glimlach!

Outfit #10. Precies.. die lach!