Rihanna’s nieuwe modehuis krijgt de naam ‘Fenty Maison’

In maart schreven we al dat Rihanna (31) een contract had getekend voor haar eigen modehuis in samenwerking met LVMH (lees hier meer). Inmiddels is er steeds meer bekend over het luxe label van de zangeres, zo weten we dat de naam van het merk ‘Fenty Maison’ zal worden. Daarnaast weten we ook dat we niet lang meer hoeven te wachten tot de eerste collectie gepresenteerd zal worden, want dat staat namelijk al op 22 mei gepland. De collectie presentatie zal dus al eind van deze maand plaatsvinden in Parijs. Rihanna investeerde zelf 30 miljoen dollar in het label, LVMH investeerde net iets meer en blijft hiermee de grootste aandeelhouder van het bedrijf. Het is overigens de eerste keer dat een bekende ster de kans krijgt om een label op te richten in samenwerking met het moederbedrijf Louis Vuitton, Moët et Chandon en Veuve Clicquot.