Niets zo lekker als een paar dagen naar de zon terwijl het in Nederland continue regenachtig weer is. In een zonovergoten Kroatië genoot ik een paar dagen van de gezellige straatjes van Sibenik en Split, daarnaast mocht een bezoekje aan het prachtige Plitvice niet ontbreken (google maar eens 😉 ). De stappenteller tikte bijna dagelijks 25.000 stappen aan dus een casual lookje was een vereiste. Ik koos voor mijn geliefde donkerblauwe Tommy Jeans T-shirtje gecombineerd met een statement bag van Baum und Pferdgarten, waarin die donkerblauwe kleur ook weer terugkomt. Mijn meest comfortabele jeans van Zara en Nike sneakertjes maakten deze casual look helemaal af. Laat ons weten in de comments wat je van deze look vindt!

Shop Tommy Jeans T-shirt hier
Shop Baum und Pferdgarten Shoulder bag hier
Shop Nike Sneakers hier
Shop Zara Jeans hier

Al je outfits maak je helemaal af met onze YDFN The Label Sieraden. Shop de YDFN The Label sieraden al vanaf €20,95, klik hier. Ik droeg bij deze look de Bombshell Bracelet.

Let me know in the comments wat je van deze look vindt!

One Comment

Leave a Reply