Must Know: Weekday opent tweede winkel in Amsterdam

Mark your calendar, want aanstaande vrijdag op 15 november opent Weekday een tweede winkel in ons geliefde Amsterdam. De nieuwe winkel van maar liefst 241 m2 bevindt zich in de Pijp op de Gerard Doustraat 69. De creatieve vibe van Amsterdam past perfect bij Weekday en daarom kon na de winkel aan Rokin een tweede winkel niet ontbreken. De winkel heeft een industriële look geïnspireerd op het stadsbeeld van Amsterdam. Weekday is een merk voor creatieve en artistieke mannen en vrouwen die niet bang zijn zichzelf te uitten met expressieve kleding. Die creatieve kant zie je ook terug in de winkel waarbij gebruik is gemaakt van een dynamische mix van materialen. De winkel is bovendien extra tof omdat er een store-made printstudio aanwezig is waar wekelijks producten worden geprint.

Weekday viert de winkel opening met verschillende kortingen en free treats. Wil je ook een kijkje nemen en gebruik maken van de leuke openingsacties? De opening vindt plaats op vrijdag 12 november om 12:00 (Gerard Doustraat 69, Amsterdam).

  • 40% korting voor de eerste 50 bezoekers (first come, first served)
  • 20% korting op alles gedurende de hele dag bij het aanmelden voor de nieuwsbrief
  • Free treats, zolang de voorraad strekt 

Wist je dat 73% van de materialen die gebruikt worden voor Weekday producten, gerecycled of duurzaam ingekocht zijn? Nog een extra reden om een kijkje te nemen in de gloednieuwe winkel.  
Mocht je niet aanwezig kunnen zijn bij de opening dan shop je Weekday ook eenvoudig hier online mét super snelle levering.

Leave a Reply