Na een turbulent jaar is Maria Tailor back in business met haar gelijknamige modelabel. Ze maakt namelijk na haar scheiding nu voor het eerst een onafhankelijke collectie, deze power vrouw is dus terug, en dat sterker dan ooit.

“Het afgelopen jaar heb ik geleerd om zowel zakelijk als privé opnieuw te beginnen. Ik heb mijn innerlijke kracht weer herontdekt en wil andere vrouwen inspireren om hun power te vinden. Dat hoop ik met mijn collecties, positieve uitstraling en instelling te doen”, aldus Maria.

In de nieuwe collectie staat vrouwelijkheid centraal, de items uit de collectie zijn dan ook gemaakt voor krachtige vrouwen. Voor deze collectie werd Maria geïnspireerd door haar eigen zoektocht naar het vinden van power en innerlijke kracht. Maria Tailor zal iedere twee maanden met een nieuwe collectie uitkomen en daarmee bovenop de laatste modetrends zitten. Modelabel Maria Tailor shop je eenvoudig online in hun verieuwde webshop.

Leave a Reply