Onlangs ben ik er een weekje tussenuit geweest, 7 dagen naar de sneeuw, heerlijk! Hoewel ik normaal gesproken meer van de zon houdt is zo’n actief weekje wintersporten ook heel fijn. Uiteraard horen daar warme, comfy máár vooral ook leuke outfitjes bij. Hoewel het soms lastig is om de ideale sneeuw proof outfit samen te stellen is het ook een moment om even los te gaan met die super winterse items die je doorgaans niet heel veel draagt. Wollen truien, snow boots en beanies zijn de key pieces in mijn outfitjes. Oh, en wie denkt dat een zonnebril overdreven is in de sneeuw heeft het mis, want zeg nou zelf dit toppertje van Bulgari geeft nét dat beetje extra ‘sjeu’ aan onderstaand lookje.

Welke van deze outfits is jouw favoriet? Meer wintersport outfits zien? Check even ons Instagram account.

Leave a Reply