Toen ik afgelopen zomer voor het eerst kennis maakte met het merk Colmar Originals was ik direct verkocht. De fits van de Colmar jassen zijn namelijk geweldig. Aan alle details is gedacht bij dit sportieve Italiaanse merk. Deze rode down jacket uit de Fall Winter 20/21 collectie knalt er bij iedere outfit uit. Super stoer op een zwarte broek met biker laarsjes, maar op z’n opvallendst op een lichte look als deze. Op een donkergrijze pantalon met matching coltruitje zou dit jasje het ook goed doen. Het fijne van dit jasje is dat het warmte regulerend is, precies warm genoeg op een koude dag en niet zweterig als het wat warmer is. De super glossy down jacket is verkrijgbaar in twee kleuren namelijk rood en wit. Dit heerlijke jasje shop je in de sale met 30% korting, ga hier naar de webshop. Wat vind jij van dit lookje?

Wat vind jij van deze stoere Colmar Originals jacket? Let me know in de comments onderaan de pagina!

Leave a Reply