Tommy Hilfiger lanceert lente 2021 campagne ‘Moving Forward Together’ om samen te bouwen aan een betere toekomst. In de campagne zien we activisten en voorstanders, die allemaal streven naar een samenleving met als motto ‘Waste Nothing and Welcome All’ terug. Via de campagne delen deze talenten hun verhalen om hun fans te inspireren een betere toekomst te creëren. De collectie is vanaf nu online verkrijgbaar en in geselecteerde winkels.  

”Nu we op een van de meest cruciale momenten in de geschiedenis zijn aangekomen, moeten we samen vooruitgaan om een toekomst voor de volgende generaties op te bouwen”, zei Tommy Hilfiger. ”Ik ben er trots op dat onze lentecollectie van 2021 wordt vertegenwoordigd door zo’n fantastische en diverse groep mensen die deze boodschap belichamen. Ik ben ervan overtuigd dat zij, gedurende het seizoen en nog ver daarna, hun fans zullen inspireren om zinvolle, langdurige veranderingen teweeg te brengen.”

De TOMMY HILFIGER-campagne van lente 2021, die in samenwerking met de cast is gecreëerd, presenteert het talent in de stijlen waar ze van houden, op de plaatsen waar ze zich het meest thuis voelen – van een balzaal tot het strand tot een opnamestudio. Deze diversiteit aan locaties laat zien hoe er in elke omgeving en gemeenschap verschil kan worden gemaakt. De campagne is op verschillende locaties over de hele wereld opgenomen, waaronder in Los Angeles, New Jersey, Londen, Parijs, Berlijn en Hainan, door lokale fotografen Clara Balzary, Joshua Woods, Jana Gerberding, Ken Ngang en Tom Johnson. Onder de modellen zijn:

  • Indya Moore (V.S.): Acteur, model en activist die worstelde met het vinden van hun plaats in de wereld voordat hen de legendarische ballroomscene van New York ontdekte. Nu gebruikt deze trans-pionier hun platform om te pleiten voor sociale rechtvaardigheid.
  • Compton Cowboys (V.S.): Een gemeenschap voor genezing via paardrijden en mentorschapcollectief, opgericht door activisten Randy Savvy, Stoner Mane en Kee, die de ruitercultuur gebruiken om kinderen uit L.A. een alternatieve toekomst te laten zien.
  • Jameela Jamil (V.K.): Acteur, radiopresentator, model, schrijver en activist voor lichaamspositiviteit die het ‘I Weigh’-platform en -podcast oprichtte als een veilige en inclusieve ruimte voor alle vrouwen.
  • Kiddy Smile (Frankrijk): DJ, danser, producer, zelfexpressie- en identiteitsactivist die de volgende generatie helpt zichzelf te begrijpen en te omarmen door middel van ballroomdansen.
  • Mogli (Duitsland): Singer-songwriter, filmmaker, ontwerper en activist die pleit voor een vriendelijkere manier van leven voor alle mensen en de planeet.
  • Tom Grennan (V.K.): Voormalig voetballer die zanger en songwriter werd en die teruggeeft aan zijn gemeenschap door middel van kleine daden van activisme voor de geestelijke gezondheid.
  • Monica Guo (China): Oprichter van het Chinese nationale surfteam die stereotypen uitdaagt en kansen creëert voor de volgende generatie met haar surfschool voor meisjes.

De TOMMY HILFIGER-lentecollectie van 2021 gebruikt duurzamere materialen en productietechnieken. Materialen zoals EcoVero-viscose, gerecycled polyester met een lagere impact, Lyocell-stof, biologisch katoen en een BioCool-afwerking op plantenbasis bouwen voort op de ambitieuze duurzaamheidsmissie van het merk. Het prachtige lookbook van de collectie zie je hieronder.

Leave a Reply