Paris Fashion Week Fall 2021 is in volle gang, de shows van beroemde merken als Chanel, Christian Dior, Isabel Marant, Versace en Louis Vuitton hebben ons absoluut geïnspireerd voor dit najaar.  

Creatief directeur Virginie Viard van één van ‘s werelds oudste modehuizen Chanel ontwierp weer een prachtige najaarscollectie voor 2021. Een collectie die de typische Chanel vibe heeft door bouclé en tweed materialen. Naast deze welbekende kenmerken van Chanel geeft deze collectie een heerlijk winter gevoel. Die vibe waarbij je heerlijk voor de haard zit in een besneeuwde Alpen.

De looks uit deze Chanel Ready to Wear Fall Winter 2021 collectie zijn allemaal om bij weg te dromen, het wintersport gevoel overheerst daarbij met daarnaast het welbekende chique Chanel gevoel die ontstond in de jaren 70 in Parijs.

Naast Chanel waren we diep onder de indruk van de draagbaarheid en onderscheidenheid van Isabel Marant. Een modehuis dat jaar op jaar stabiel haar stijl weet te vertolken in looks die je dagelijks draagt, maar waar je wel het modegevoel van een parisienne in belichaamt.

Louis Vuitton wist juist de urban vibe met oversized jacket en enorme ballonmouwen een ultra coole twist te geven. Niet voor iedereen draagbaar maar wel voor diegene die niet graag binnen de lijntjes kleurt.

Zoals we gewend zijn speelde de zusjes Hadid en Irina Shayk de hoofdrol in de elegante show van Versace waarbij op en top vrouwelijkheid centraal stond.

De highlights van Paris Fashion Week Ready to Wear Fall Winter 2021 check je hier, welke style is jouw favoriet?

Chanel Fall 2021

Chanel Fall 2021

Chanel Fall 2021

Christian Dior Fall 2021

Isabel Marant Fall 2021

Isabel Marant Fall 2021

Isabel Marant Fall 2021

Versace Fall 2021

Versace Fall 2021

Louis Vuitton Fall 2021

Alle shows van PFW FW ’21 vind je hier terug.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 runway reports, een archief van de afgelopen jaren van alle grote shows vind je hier.

Leave a Reply