De herfst is net weer begonnen… Regen en donkere wolken zorgen ervoor dat je nu extra behoefte hebt aan fijne producten die lief zijn voor je huid en haar. Welke producten jou door de donkere dagen heen helpen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! Wees lief voor jezelf en kies voor fijne, pure veilige producten.

Beauty Pillow
Een derde van ons leven brengen wij slapend door. Door de drukte van de dag en het toenemen van stress beseffen wij meer en meer dat een goede nachtrust van groot belang is om de hectiek van een nieuwe dag weer aan te kunnen. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar. Bovendien heeft het een polijstende werking.

Beauty Pillow – 60×70 €23,95 (verkrijgbaar in 20 kleuren) www.beautypillow.nl

Salt Of The Earth
Salt of the Earth maakt milieuvriendelijke, natuurlijke huidverzorgingsproducten en is dé nummer 1 op gebied van natuurlijke deodorant. Het merk ontwikkelde diverse vrolijke series deo’s die jou langdurig beschermen, geen witte vlekken achterlaten en gemaakt zijn van 100% natuurlijke ingrediënten. Salt of The Earth is vegetarisch en veganistisch goedgekeurd en niet getest op dieren. Ik heb persoonlijk meerdere natuurlijke deodoranten getest en ben erg te spreken over Salt of the Earth, een echte aanrader dus.

Salt of the Earth – Pure Aura Lavender & Vanilla Roll €6,99, verkrijgbaar via: http://www.biggreensmile.nl

IK Skin Perfection – DE-ITCHY
Deze medisch geteste, rijke olie is speciaal geschikt voor de gevoelige en/of droge (hoofd) huid. De DE-ITCHY wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en bevat veel antioxidanten en vitaminen. De olie verzacht, kalmeert, herstelt en vernieuwt de huid die beschadigd is door intensief medicatiegebruik, chemicaliën, milieu- en weersinvloeden.

Ik Skin Perfection – DE-ITCHY €56,14, verkrijgbaar via: www.ik-skinperfection.nl

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons beauty news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply