Zondag 8 mei is het zover, de dag dat iedere moeder in de watten gelegd zou moeten worden, Moederdag! Mocht je het nog niet gedaan hebben, zet deze dag dan nu in je agenda zodat jij je liefste moeder niet vergeet te verwennen. Om je moeder dit jaar (na twee jaar social distancing) extra te verwennen hebben wij een aantal heerlijke beauty cadeau tips voor je, zodat jij je moeder echt kunt verwennen.

1. Shop Babor ampullen hier.
2. Shop GM Collin Ceramide Comfort Serum hier.
3. Shop Salt of the Earth Deodorant balm hier.

BABOR – 7 daagse ampullen kuur
Het geeft het ultieme gevoel van luxe, de Babor zevendaagse ampullen kuur die de huid in perfecte staat brengt. Ieder ampul is gevuld met een concentraat een luxe en intensieve werkstoffen, die door de ampulhuls niet zijn blootgesteld aan zuurstof en daardoor in de loop van tijd hun werking ook niet verliezen. Er zijn 10 verschillende zevendaagse kuren (prijzen v.a. €24,90, shop hier), voor ieder huidtype is er de perfecte match. De multi vitamin kuur is een echte aanrader die de vermoeide huid nieuwe energie geeft.

G.M. Collin – Ceramide comfort serum
Hoe mooi zien de gouden capsules van het Ceramide comfort serum van G.M. Collin er uit? Dit luxe serum vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering en minimaliseert vochtverlies. Dit is het type cadeautje waar werkelijk iedere moeder blijft van wordt en bovendien je moeder nog meer laat stralen. Het ceramide comfort serum is verkrijgbaar vanaf 20 capsules, prijs €34,95.

Salt of the Earth – Peony blossom vegan deodorant balsem
Dit heerlijke deodorant merk brengt deodorant op basis van natuurlijk ingrediënten op de markt en is helemaal vegan. De Salt of the Earth deo’s zijn stuk voor stuk aanraders en zeker deze deodorant balsem met een frisse en subtiele bloemengeur. Salt of the Earth blijft weg van schadelijke chemicaliën zoals parabenen, triclosan of aluminium, een perfect cadeau voor de liefste moeders. De Peony Blossom deodorant balm kost €9,90 en is hier verkrijgbaar.

Met welke beauty-gift ga jij je moeder dit jaar verrassen? Let us know in de comments, onderaan de pagina.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons beauty news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply