OU. en Route….En deze keer naar het romantische (what’s in a name?) Rome! Rome kent meer geheimen dan de Paus, en is sowieso way more fashionable. Om de mooiste geheimen en de beste stijltips te ontdekken, neemt OU. je graag mee naar deze stad vol met culturele en culinaire hoogstandjes, met een betoverende achtergrond waar je ook kijkt. 

OU. Tour di Roma
OU. haar zomercollectie is geïnspireerd op alles van Rome. De handgemaakte prints en pakken zijn geïnspireerd op de warme vervaagde tinten van de oude Romeinse muren, zoals je die ziet in Via Margutta vol met ateliers en galeries. In iedere fashion piece is een Italiaans kenmerk terug te zien.

Roman Vacay Looks & City Trip Tips:
De gouden schittering van de fonteinen en kunstwerken zie je terug in de party collectie met gouden lurex details, het trendy geel van limoncello zie je terug in een eye popping bodywarmer en de knalgroene bloemenprints mochten shinen op de bloemenmarkt van Ciampo di Fiori. Afstijlen met handgemaakte romeinse sandaaltjes of laarzen en gevlochten ciao en amore mandjes. Alles komt samen in deze ‘Spring Summer 22’ collectie, maar ook in deze stijlvolle stad vol historie, smaak en genot. 

OU. maakte speciaal voor deze campagne een storia met alle tips voor the best EAT STAY & LOVE hotspots, rooftops, aperitivo hotspots, best insta backdrops, lekkerste trattoria’s en de most happening piazza’s. En de looks voor deze summer city trip vind je bij OU.
Heb je al zin in een tripje naar de Italiaanse hoofdstad? Wij kunnen niet wachten om te genieten van het mooie Rome in de prachtige kleding van OU. Boutique.

Ciao Italy, Ciao Amore – Bekijk de gehele collectie van OU. online via www.boutiquestories.com of shop in één van de OU. Boutique stores in Amsterdam of Haarlem.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al onze fashion musthaves artikelen van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply