Het is pure luxe, een elektrische wijnflesopener. Heerlijk om jezelf zo nu en dan te verwennen met een lekker wijntje, hoe fijn is het dan dat de fles perfect wordt geopend met een eenvoudig werkende en van alle gemakken voorzien ‘wijnflesopener’. Het nieuwste draadloze exemplaar van Cuisinart is een musthave in je keuken, zéker als je een echte wijnliefhebber bent. Leuk om te krijgen, maar ook om te geven.

Tried-and-tested:
De cordless 4-in-1 wijnopener van Cuisinart mag dus deze zomer bij geen enkel tuinfeestje ontbreken. Daarom leek het mij een uitstekend idee om de wijnopener zelf ook eens te proberen, ik kan niet anders zeggen dan dat het design prachtig is en in iedere moderne keuken thuis hoort. Ik ervaar dat de wijnopener heel eenvoudig in gebruik is en ook nog eens extreem handig dat je precies weet op welke dag je de wijnfles hebt geopend, zo drink je altijd verse wijnen én schenk je de wijn perfect uit met de beluchter die de wijn laat oxideren tijdens het uitschenken. Wat mij betreft een luxe product, maar wel eentje waar je keer op keer heel blij van wordt én je de show mee steelt tijdens je volgende tuinfeestje.

De specificaties:
Open zonder enige moeite je favoriete wijnflessen, met zowel natuurlijke als synthetische kurken. Bevat een capsulesnijder en een beluchter om de wijn te oxideren voor het serveren. Een vacuümpomp met datumaanduiding is ook inbegrepen om de versheid van de geopende wijn te bewaren. Na 2,5 uur opladen opent de wijnopener ongeveer 50 flessen. De draadloze 4-in-1 wijnopener heeft een prijskaartje van €79,90 en shop je hier.

The cordless-collection:
Deze heerlijke wijnflesopener is onderdeel van de cordless-collection van Cuisinart. Deze collectie bestaat o.a. uit een handmixer, on-the-go blender en een staafmixer. Allemaal even eenvoudig in gebruik omdat ze draadloos functioneren. Makkelijk op te bergen en snel op te laden. Dankzij de technologie van de lithium-ion batterijen zijn de apparaten klaar voor gebruik wanneer jij dat wil en je trouwens behoorlijk wat tijd bespaart. Zonder hun onmiskenbare stijl te vergeten. Allemaal met 2 jaar garantie.

…Soon more lifestyle favorites on Your Daily Fashion News.com. Klik hier voor meer Lifestyle News.

Leave a Reply