Terwijl liefhebbers van het gastro-gaming concept Oche het afgelopen seizoen naar hartenlust darts speelden, werkte chef-consultant Niels van Halen aan nieuwe gerechten. De voormalig chef-kok van een sterrenrestaurant tilt daarmee zijn ‘food game’ naar een nóg hoger niveau. De shared menus bestaan uit lokaal geïnspireerde gerechten. De creaties zijn niet alleen een feestje voor het oog, maar ook zo samengesteld dat je ze met één hand kunt eten. Zo houd jij je andere hand vrij voor die felbegeerde 180.  

Ga je voor een chef’s, bullseye – of Triple Top menu?
Als bekroond food whisperer combineert Niels de rijke ingrediënten op zo’n manier dat de gerechten ware kunstwerken lijken. Een tafel vol gerechten betekent bij Oche een palet aan kleuren, smaken en geuren. Zo heb je de keuze uit de spicy tuna cone, saled beef ‘Pekelvlees’ of 6 soorten pizza’s, waaronder pizza parma en – mimosa. Wie de food kunstenaar de vrije hand wil geven kan kiezen uit de Chef’s Menu (€34p.p), Bullseye Menu (€25 p.p) en Triple Top menu (€18,50 p.p). Zo geniet je samen met je vrienden of een date van onder andere een crispy yakitori, verse pizza’s, black tiger prawn curry, oven roasted romanesco en een fresh toasted pita. Vergeet de avond niet af te sluiten met een Chocolat Dream of de nu al befaamde Scoppino with a Twist. We garanderen je: iedereen loopt in zo’n geval als winnaar de deur uit!

Beleef samen een avond voor in de boeken 
Terug naar het zogeheten gastro-gaming concept. Bij Oche staat het spelen van darts onder het genot van hoogwaardige gerechten centraal. Het idee ontstond in Oslo, toen de eerste Oche vestiging haar deuren opende. Ook in Nederland nodigen de oprichters mensen uit om samen een onvergetelijke avond te beleven. Ben je met een grote groep of organiseer je een teamuitje? Bij Oche krijg je als groep een eigen ruimte, maar wel op zo’n manier dat jullie nog onderdeel zijn van de atmosfeer.

Bij het restaurant aan het Rembrandtplein heb je de keuze uit een traditioneel potje darten, of tientallen versies voorzien van elektronische gamefuncties. Door deze veelzijdigheid kunnen zowel fanatiekelingen als beginners hun hart ophalen. Het bord houdt automatisch de score bij en attendeert je op je beurt. Je kunt zelfs je eigen foto maken en bijnaam kiezen.

Zo kun jij het rekenwerk overslaan en met een gerust hart genieten van een Espresso Martini, Moscow Mule of het uitgebreide aanbod van bieren en wijnen. Zit je midden in een spannend duel? Eén van onze serveerders neemt je bestelling op of je doet deze moeiteloos via het scherm. Doe je zelf liever een rondje om de sfeer te proeven en nieuwe mensen te ontmoeten? Uiteraard kun je ook aan de bar bestellen.

Over Oche Amsterdam
De gerechten van Oche zijn met liefde en zorg met lokale producten samengesteld. Zo garandeert het unieke gastro-gaming concept kwaliteit op het gebied van gerechten, drank én de speltechnologie. Het restaurant aan het Rembrandtplein biedt shared dining gerechten waaronder pizza’s, verse pitta’s, crispy yakitori en black tiger prawn curry. Oche – spreek uit als ‘ok-i’ – staat voor de lijn waar een speler achter moet staan tijdens het darten. In 2018 zag Oche het levenslicht in Oslo. Inmiddels kent het concept naast hun vestiging in Nederland ook een locatie in Zweden en Australië.

Oche Amsterdam:
Utrechtsestraat 11
Website: https://oche.com/nl/amsterdam/                  
Reserveringen: contact.amsterdam@oche.com
Telefoon: +31 20 8003 505

…Soon more lifestyle favorites on Your Daily Fashion News.com. Klik hier voor meer Lifestyle News.

Leave a Reply