BLOY Institute werkt met Kim Kardashian’s  geliefde laser facial, de baanbrekende laserbehandeling Fotona4D® lift en verstrakt de huid langdurig. Het is de favoriete treatment van de familie Kardashian voor een gladde huid en strakkere kaaklijn. BLOY Institute, bracht deze exclusieve laser facial als één van de eersten naar Nederland. 

Van Hollywood tot Dubai 
De Fotona4D® draait overuren in de bekendste klinieken wereldwijd, van Hollywood tot Dubai. De laserfacial geeft een ware collageen boost aan je huid en rode loper sterren van over de hele wereld zweren erbij. De skin tightening Fotona4D® behandeling gebruikt een unieke combinatie van vier stappen met twee laser golflengtes, om meerdere huidlagen te targeten. Dit maakt de huid langdurig strakker, waardoor deze er gelift en jonger uitziet. Bij BLOY Institute kun je deze beroemde facial dus ook zelf uit gaan testen, deze veelbelovende facial moet je geprobeerd hebben toch?  

De kracht van de laser facial 
Dankzij de vier dimensies van Fotona4D®, kan jouw huid tijdens de behandeling optimaal profiteren van de kracht van de laser. De 4D® Laser helpt de gezichtscontouren te verstrakken en liften, vermindert rimpels en verbetert zichtbare tekenen van veroudering. Bovendien biedt de procedure het meest natuurlijke (en bovendien langdurig zichtbare) resultaat, ten opzichte van welke andere gezichtsbehandeling dan ook. Flawless skin à la Kim Kardashian? Check! 

Over BLOY Institute 
BN’ers lopen de deur plat bij BLOY Institute, dé boutique kliniek waar je terecht kunt voor een frisse, gehydrateerde en verbeterde huid. Zo kun je terecht voor een uitgebreide gratis huidscan: de start van een optimaal verzorgingsplan. Daarna wordt op basis van persoonlijk advies een behandelplan opgesteld: effectieve behandelingen die tot diep in de huidlagen doordringen en een ware anti-aging boost opleveren. Als laatste kan ook de beauty liefhebber haar hart ophalen in het walhalla van Oud-Zuid, namelijk bij de luxe skincare store van BLOY: voor producten en luxueuze giftsets.   

Openingstijden: maandag t/m donderdag 09:00-21:00, vrijdag & zaterdag 09:00-18:00,  
zondag 10:00-18:00. 

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons beauty news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply