Het van oorsprong Nederlandse denim merk G-Star Raw lanceert ‘The Boyfriends’ collectie. Binnen deze collectie vallen de Arc 3D in 9 kleuren en Type 89 in 5 kleuren. Dit type jeans heeft een relaxte fit en altijd dé perfecte pasvorm.

ARC 3D
De Arc 3D jeans heeft een architectonisch ontwerp. Een standaard heupwijdte wordt gecombineerd met een iets verlaagd kruis. De gebogen naden geven een asymmetrische pijp die langzaam versmalt. Na ruim 10 jaar is de Arc jeans nog altijd uniek door het tijdloze 3D-design. Het is een ontwerp dat overal tegen ingaat. Van het geslacht en het volgen van trends tot de manier waarop kleding vervaardigd wordt. Deze Boyfriend 3D Arc spijkerbroek laat een nieuwe visie zien op het bestaande silhouet. Een iets wijdere pasvorm onder de billen en op de bovenbenen geeft ruimte aan het vormenspel dat Pierre Morrisset in het 1e ontwerp bedacht. Draag de Arc 3D met omgevouwen pijpen om de look compleet te maken. Beschikbaar in maar liefst negen verschillende kleuren. Prijs €129,95.

TYPE 89
Jeans Type 89 heeft een echte boyfriend fit die is gebaseerd op G-star’s meest authentieke pasvorm voor heren: de Type 49 relaxte jeans. Een terugblik op de oorsprong van jeans. Deze jeans met halfhoge taille is ruim bij het zitvlak en de bovenbenen, en loopt dan door in een rechte pijp. Deze Type 89 Real Boyfriend jeans kan op verschillende manieren worden gestyled. Helemaal zoals jij wilt. Een gewone maat zorgt voor een klassieke pasvorm met halfhoge taille. Neem een maat kleiner voor een slankere pasvorm die hoger in de taille zit. Een maat groter geeft je een zeer nonchalante look met of zonder riem. Rol de broekspijpen op en ga voor je favoriete sneakers om de look af te maken.
Beschikbaar in vijf verschillende wassingen. Prijs €119,95.

ABOUT G-STAR RAW
Sinds 1989 verlegt G-Star de grenzen van denim-design, altijd gericht op de toekomst. Hardcore Denim is de filosofie die ons stimuleert om te blijven ontdekken en vakmanschap naar een hoger niveau te tillen. G-Star besteed aandacht aan de kleinste details en is ervan overtuigd dat de mogelijkheden van denim oneindig zijn. Met innovatie, duurzaamheid en creativiteit als uitgangspunt, streeft G-Star naar baanbrekende ontwerpen en daagt het merk de industrie uit om de impact op mens en planeet continue te verbeteren. Check voor meer informatie g-star.com.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons beauty news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply