Het mooie weer én de aankomende vakantieperiode zorgen ervoor dat we er weer op uittrekken. Citytrips worden besproken en dagjes naar de Nederlandse stranden worden gepland. Dit jaar voeg je met een bezoek aan Westfield Mall of the Netherlands een origineel zomeruitje toe aan dit lijstje. Nieuwsgierig waarom? Wij delen 5 redenen waarom een bezoek aan Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam de zomer to-do in eigen land is.

The Avocado Show is neergestreken in Westfield Mall of the Netherlands
Eén van de populairste restaurants op dit moment is The Avocado Show. Wie het pretty healthy food-concept eens wil ervaren, hoeft niet meer af te reizen naar de Nederlandse hoofdstad of steden als Londen, Madrid en Brussel. Het restaurant opende namelijk eerder dit jaar haar deuren in Westfield Mall of the Netherlands. The Avocado Show valt op door de kleurrijke setting inclusief stijlvolle patio. Je eet er de bekende poké bowl, stacked pancakes of avocado smashed burger.
The Avocado Show, openingstijden 11.00–23.00.

Lange zomeravonden met vrienden
Waar we in de winter na werktijd vaak thuisblijven, zorgt de zomer in Nederland voor een mediterraan gevoel. Zo wisselen we Hollandse eettijden in voor laat dineren in de zon en avonden op de bank voor activiteiten met vrienden. Westfield Mall of the Netherlands past helemaal bij deze beleving. Omdat de winkels tot 20.00 uur geopend zijn, heb je genoeg tijd om ‘s avonds nog te winkelen en daarna de dag tot 23.00 uur af te sluiten in een bar, restaurant of de bioscoop.

Al je vakantie-items onder 1 dak
Of het nu gaat om zwemkleding, een e-reader of zonnebrandcrème: bij Westfield Mall of the Netherlands shop je al je zomeritems binnen één dag en onder één dak. Zo hoef je vlak voor je vakantie niet de hele stad door en ga je relaxt op reis. Onze tip? Maak van tevoren een lijst met spullen die je echt nodig hebt, bekijk online in welke winkels je die kunt vinden en plan daarna je route in.

Nieuwe merken ontdekken in een popup store
Westfield Mall of the Netherlands staat inmiddels bekend om de pop-up stores van veelbelovende merken. Zo ontdek jij als early adopter de nieuwste labels. Daarnaast vind je er tijdens ieder bezoek weer nieuwe winkels. Zo openen de merken Dyson, Fabienne Chapot en Lush binnenkort hun (flagship)store.

Peppa Pig World of Play
Heb je behoefte aan een uitje met het hele gezin? Wissel het winkelen of een bezoek aan een restaurant dan af met een speelmiddag bij Peppa Pig World of Play. Deze binnenspeeltuin is ontworpen voor peuters, kleuters en hun familie. In meer dan 12 verschillende speelzones ontdekken kinderen de avontuurlijke wereld van het bekende animatievarken. Zo kunnen ze spelen in de boomhut van Peppa, boodschappen doen in de supermarkt van Mejuffrouw Konijn en rijden door de garage van Opa Hond.

Over Westfield Mall of the Netherlands
Westfield Mall of the Netherlands, gelegen in Leidschendam, is dé lifestyle experience van Nederland voor een dagje uit. De shopping destinaton heeft een oppervlakte van 124.000 vierkante meter en een aanbod van 280 (flagship) stores, bars, restaurants en attracties. De experience voert verschillende vernieuwende concepten zoals Fresh! een meldingpot aan versmarktjes en The Gallery een hippe omgeving waar oa. trendy lokale ondernemers en kunst te vinden is. Westfield Mall of the Netherlands heeft in haar eerste jaar 13 miljoen bezoekers ontvangen.

…Soon more lifestyle favorites on Your Daily Fashion News.com. Klik hier voor meer Lifestyle News.

Leave a Reply