Mindspace viert inclusieve, veilige werkomgevingen voor LGBTQ+-gemeenschappen. De aanbieder van boetiek kantoorruimtes doet dit met een performance van opkomend Amsterdams modelabel Dylan Westerweel tijdens Pride Amsterdam. Met de slogan ‘A space for everyone’ wil Mindspace iedereen de hand reiken en uitnodigen om zichzelf te zijn, ook op het werk. 
 
Op 4 augustus wordt het nieuwe terras van de Mindspace vestiging aan de Dam omgetoverd tot showlocatie. Daar presenteren de modellen de bijzondere stukken van het veelbelovende modemerk Dylan Westerweel. Dari Shechter, VP Creative & Design bij Mindspace zegt: “Mindspace verwerkt altijd het werk van lokale kunstenaars in het interieur. We zijn er trots op dat we dit tijdens Pride kunnen combineren met een andere belangrijke waarde; namelijk een werkplek waar iedereen zich veilig en zichzelf voelt. We hopen dat de queer performance bijdraagt aan het onderwijzen over LGBTQ+ en het creëren van een veilige werkruimte voor iedereen.” 

Dylan Westerweel zegt over zijn performance: “Tijdens de show krijgen bezoekers een kijkje backstage. Als gast zie je mijn partner Thijs van der Laan en mij de modellen aankleden als onderdeel van de show. Dit sluit naadloos aan bij het concept van mijn tweede collectie Claude – Leven als een performance.” De collectie is een liefdesbrief aan queer schoonheid en onderzoekt het idee van queer-zijn. Wat is ervoor nodig om je te verbergen of je juist compleet te uiten? Een queer leven beweegt zich door verschillende stadia. Het vindt zichzelf uit en past zichzelf aan. 
 
Claude – Leven als een performance
De ontwerper houdt Claude in de show tegen een voyeuristisch licht en creëert hiermee een theatrale barrière tussen het publiek en de modellen. De collectie, stukken en gedachten van Claude worden van een kwetsbaardere kant bekeken. Wat speelt er zich af achter Claude’s gesloten deuren? Wat gebeurt er als Claude voelt dat niemand hem ziet? In de show zie je dezelfde modellen zich verschillende keren aankleden en omkleden. Het kan tegelijkertijd fragiel en krachtig zijn om naar te kijken, maar ook beeldschoon en pijnlijk. Wat draagt iemand die zich opmaakt voor het volgende optreden op het levenspodium? 
 
Programma
18u Welkomstcocktails
18:30u Start show/performance
19:30u Party met DJ, cocktails 

Onder het genot van cocktails en verdere drinks, kunnen bezoekers in flexibele setting genieten van deze bijzondere experience. Na de performance wordt inclusiviteit verder gevierd met de beats van een DJ. Tijdens het Pride-evenement van Mindspace worden gasten uitgenodigd om te doneren aan For All Who Love Foundation. Deze stichting zet zich in om meer tolerantie en acceptatie te creëren voor mensen die anders zijn dan het ideaalbeeld van de samenleving. 

Het evenement is voor iedereen toegankelijk. Aanmelden kan hier.

 Beeld: Iconic Studio’s

Je vindt Mindspace in Nederland op de locatie Mindspace Dam (Nieuwezijds Voorburgwal 162, Amsterdam), Mindspace House (Nieuwezijds Voorburgwal 296-298, Amsterdam), Herengracht (Herengracht 168, Amsterdam) en Nicolaas Beetsstraat (Nicolaas Beetsstraat 216-222, Utrecht). 
 
Over Mindspace
Mindspace biedt sinds 2014 boetiekflexruimtes waarbij internationale allure gemengd wordt met lokale invloeden. De prachtig ontworpen ruimtes, gepersonaliseerde service en zorgvuldig samengestelde evenementen bevorderen de betrokkenheid van medewerkers. Daarnaast zorgt het voor een sterk gemeenschapsgevoel, waardoor de mensen die bij Mindspace werken, innoveren en groeien. Eerder dit voorjaar lanceerde Mindspace de on-demand kantooroplossing ‘Hybrid’, als gevolg van de toenemende vraag naar flexibiliteit. Het Hybrid-assortiment biedt Mindpass Daily, Mindpass Multi en The Daily Office, waarmee je eenvoudig online een werkplek kunt boeken voor  één dag of meerdere dagen per maand. Zo krijgen ondernemers de kans om het werk vanuit huis te combineren met werk op een flexplek. 
 
De panden van Mindspace vind je terug in 7 landen, 19 steden en op meer dan 30 locaties in Europa en de VS. Naast startups en kleine bedrijven, is Mindspace de thuisbasis van multinationals waaronder Microsoft, Samsung, Yahoo!, Expedia, GoPro, Barclays Bank, Taboola, Playtika en Techstars Accelerator. Ga voor meer informatie naar Mindspace.me.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons beauty news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply