Er zijn een aantal dingen die niet in je keuken mogen ontbreken, een staafmixer is daar eentje van! Van babyprakjes, gezonde soepen, pastasauzen of smoothies, een keukengadget die je heel vaak zult gebruiken. Één ding is zeker, een staafmixer is nóg handiger in gebruik als ‘ie draadloos is. De pro-staafmixer van Cuisinart is dat en heeft nog een aantal handige ‘nevenfuncties’. Zoals een hakmolen en gardeopzetstuk.

Tried & Tested:
Ik besloot een heerlijke bruschetta te maken met de hakmolen voor het fijnhakken van groenten en fruit. Dit was in een handomdraai gepiept, waarna ik ook de basilicum blaadjes eenvoudig kon te hakken in de molen, een super snelle bruschetta is dan zó gemaakt. Een snufje peper en zout, extra vierge olijfolie en een gesnipperd sjalotje ét voila, je bruschetta is ready to be served. Super handig in gebruik en geschikt om nog heel veel andere recepten mee te maken. En daarnaast heeft deze staafmixer pro ook nog eens een geweldig design, die helemaal matcht met de kleuren van mijn keuken. Uit de cordless collectie had ik al de elektrische wijnflesopener en ik heb heel veel zin om nog meer keukengadgets uit deze collectie te verzamelen.

De specificaties:
Krachtig, lichtgewicht en perfect voor het maken van soepen, sauzen, smoothies en cocktails. Het is jouw perfecte handlanger om eiwitten op te kloppen, om een romige bereiding te maken of een heel lichte slagroom. Bespaar nog meer tijd met de kleine hakmolen om binnen enkele seconden groenten en kruiden te hakken of te malen. Na 130 minuten opladen, genoeg vermogen voor ca. 30 minuten continu gebruik. De draadloze pro-staafmixer heeft een prijskaartje van €119,90 en shop je hier.

The cordless-collection:
Deze fantastische pro-staafmixer is onderdeel van de cordless-collection van Cuisinart. Deze collectie bestaat o.a. uit een handmixer, on-the-go blender en de elektrische wijnopener. Allemaal even eenvoudig in gebruik omdat ze draadloos functioneren. Makkelijk op te bergen en snel op te laden. Dankzij de technologie van de lithium-ion batterijen zijn de apparaten klaar voor gebruik wanneer jij dat wil en je trouwens behoorlijk wat tijd bespaart. Zonder hun onmiskenbare stijl te vergeten. Allemaal met 2 jaar garantie.

…Soon more lifestyle favorites on Your Daily Fashion News.com. Klik hier voor meer Lifestyle News.

Leave a Reply