Attire Amsterdam is ontstaan vanuit een passie voor ontwerpen en de liefde voor duurzaamheid. Het merk focust zich op unieke stuks, handgemaakt in Nederland. Door aandacht te besteden aan de stoffen, wil het merk modern zijn, maar tegelijkertijd ook heel uniek door elk ontwerpproces vanuit een nieuw en verfrissend oogpunt te benaderen.

Focussen op de authenticiteit van hun producten door in beperkte oplagen te producten en daarmee de massaproductiemaatschappij tegen te gaan. Bij Attire Amsterdam kiezen zij voor hun eigen weg. Dit stimuleert het merk om vernieuwend, uniek en inspirerend te blijven. Zowel in ontwerpen van collecties als in het aanbieden van producten. The City Collection is een collectie van prachtige blazers en trenchcoats met allen een uniek design gebaseerd op een beroemde stad. Zo hebben de Rio blazers opvallend gekleurde mouwen met fringes, passend bij de het kleurrijke Brazilië. En past de Caïro blazer perfect bij de zandkleuren van Egypte.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons fashion news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply