Westfield Mall of the Netherlands organiseert elk jaar in november als startschot van het feestseizoen een groot event met een unieke entertainmentshow. Dit jaar wordt het op donderdag 17 november weer een groot spektakel. Speciaal voor deze avond treedt Kris Kross Amsterdam op samen met Zoe Tauran en spelen zij onder andere hun laatste hit Adrenaline.

Iedereen is vanaf 18.00 uur welkom om buiten voor de ingang van de mall plaats te nemen en het ‘Christmas Starts here’ event mee te maken. Daarna kunnen de bezoekers naar binnen om het optreden van Nederlands hotste artiesten van dit moment te bekijken. Vanaf het start moment kunnen bezoekers van Westfield Mall of The Netherlands elke dag genieten van de mooie feestversiering. Naast het shoppen van cadeaus is het voor de bezoekers ook een leuke beleving en komt iedereen alvast in de feeststemming. De winkels zijn elke dag geopend tot 20.00 uur en de restaurants en bioscoop tot 23.00 uur, want zijn de aankopen gedaan? Dan vloeit een dag winkelen bij Westfield Mall of the Netherlands moeiteloos over in ontspanning en is er naast het shoppen genoeg te doen voor de hele familie zoals het bezoeken van een spa, Peppa Pig World, indoor speelpaleis, bioscoop, gamestate en nog veel meer.


Over Unibail-Rodamco-Westfield
Het Westfield-netwerk van flagship locaties bereikt op jaarbasis meer dan 1 miljard consumenten en biedt een uniek platform voor retailers, artiesten en merken om live gestreamde evenementen, gebaseerd op ervaringen, pop-up stores en mediacampagnes te hosten. Met al vijftien vestigingen in de Verenigde Staten en Europa, kondigde het bedrijf dit jaar aan dat nog eens zes centra zich bij het netwerk zullen voegen, waaronder de eerste winkelcentra in Spanje, Duitsland en Oostenrijk. Dat zet de teller op 12 landen. Momenteel bezit en exploiteert de groep 86 winkelcentra, waaronder 53 flagships. 

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply