Een mooie jonge huid is een samenspel van factoren, je genen spelen uiteraard een grote rol, maar ook voeding, blootstelling aan de zon en alcohol of roken. Uiteraard hangt veel met deze factoren samen, de huid krijgt dagelijks een boel te verduren en daarom is het super fijn dat de juiste skincare kan helpen bij het creëren van een mooie strakke huid. En op dat gebied verschillen skincare producten enorm in de mate van werkzaamheid. Regelmatig krijg ik de vraag of de skincare van G.M. Collin écht zo goed is als ik altijd schrijf op Your Daily Fashion News? Het antwoord daarop geef ik je graag met deze review van de Essential Infusion Dry Oil!

Essential Infusion Dry Oil
De Essential Infusion Dry Oil van G.M. Collin is nieuw op de Nederlandse markt. Deze kostbare olie is verrijkt met fytolipiden en zorgt voor een intense en verzachtende aanvulling van lipiden (vetten) voor de droogste huid. De infusion dry oil voedt intensief en vult de vochtbarrière van de huid aan. De huid wordt zichtbaar soepeler en gladder. Best thing is, 99% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. De werkzame stoffen zijn zeer effectief en verzorgen de huid intensief.

Review – Belangrijk bij het testen van de huidverzorging is de manier van aanbrengen. Dit komt de werking van de producten enorm ten goede. Hoe breng je de Essential Infusion Dry Oil aan? Het is belangrijk de huid eerst goed te reinigen, dit kan bijvoorbeeld met de sensiderm cleanser. Na de reinigingsstappen breng je ongeveer 2 pompjes van de olie aan door dit met je vingers te verdelen over het gezicht, hals en decolleté. Masseer vervolgens in tot het product volledig is opgenomen in de huid. Écht even een me-time momentje dus.

Zelf heb ik de Essential Infusion Dry Oil nu ongeveer drie weken in gebruik. Mijn huid is vaak droog en vochtarm. Met name om die droogte te verminderen is de Essential Infusion Dry Oil een heel fijn product. De olie is niet zwaar en dik, maar juist licht en ademend waardoor mijn huid haar warmte goed kwijt kan en mijn gezicht niet rood wordt. Ook zijn de ingrediënten natuurlijk en puur, waardoor ik geen allergische reacties krijg. Zoals jullie weten heb ik een heel gevoelige huid en is het altijd afwachten hoe ik reageer op skincare. Bij dit product ervaar ik vooral veel comfort. Wél vind ik het fijn voor de optimale verzorging en voeding van mijn huid om de Dry Oil te combineren met de Native Collagen Gel, nog áltijd één van mijn favoriete skincare producten. Kortom, de skincare producten van G.M. Collin zijn écht zo goed als ze beloven!

De Essential Infusion Dry Oil van G.M. Collin is verkrijgbaar via de webshop voor €71,50 (inhoud betreft 30ml).

Over G.M. Collin
Het merk bestaat al sinds 1957 en is dus al 65 jaar succesvol in huidverbetering. De reis begon met gerenommeerd dermatoloog Dr. Lapinet, die voorloper was met het gebruik van collageenkorrels bij slachtoffers met brandwonden. Tegenwoordig wordt G.M. Collin in vele landen verkocht en is het merk favoriet bij gerenommeerde Hollywood sterren.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons fashion news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply