Summer love, we zijn allemaal dol op de zomer! Lekker flaneren in een zwierige jurk op de boulevard of in je badpak over het strand. We willen er allemaal op ons best uitzien, dat doen we met mooie kleding, goede verzorging maar ook met de lekkerste geuren. Dit zijn onze favorieten voor zwoele, zinderende, zonovergoten dagen!

Rise & Shine
Een gevoede, goed gehydrateerde en ontspannen huid genereer je met de juiste gezichtsverzorging. Neem voor of tijdens je vakantie een lekker kuurtje van Babor om je huid in zeven dagen summer ready te krijgen. Kies bijvoorbeeld voor de lifting & firming ampullen, breng iedere avond aan voor het slapen gaan en sta de volgende dag stralend weer op! ‘s Ochtends stap je in de douche met de frisse Aroma Shower Happiness van Weleda, je voelt je super fris met de geuren van grapefruit, mandarijn en limoen. Spray daarna rijkelijk met de ‘Plein de Soleil’ parfum van Yves Rocher en hydrateer je handen met de luxe Flora Luminare handcream van Molton Brown. Je voelt je de hele dag door stralend en je ruikt heerlijk zomers!

SPF is your BFF
Voor de gezichtshuid is het uitermate belangrijk dat je een sun protection kiest die specifiek daarvoor geschikt is. IK Skin perfection biedt de beste protectie met SPF 30 en 50 op basis van minerale ingrediënten, zélfs voor de overgevoelige huid geschikt. Verbranden gaat je zo nooit meer gebeuren!

Holiday ready, in every language!
Kun je niet wachten tot je deze zomer aan het genieten bent op een zonnige bestemming in het buitenland, maar vrees je wel dat het wéér lastig wordt je verstaanbaar te maken? Met de Vasco V4 translator ben je holiday ready in every languauge. Een rondreis door de Franse Rivièra of backpakken in Azië… met deze vertaalmachine zul je nooit meer de verkeerde maaltijd bestellen.

  1. Yves Rocher Plein Soleil Eau de Parfum, 100 ml, €64,90 shop hier
  2. Weleda Aroma Shower Gel, 200 ml, €6,99 shop hier
  3. Babor Lifting & Firming ampullen, 7x 2 ml, €34,90 shop hier
  4. IK Skin Perfection Mineral Sun SPF 30, 50 ml, €46,50 shop hier
  5. Molton Brown Flora Luminare Handcream, 40 ml, €14,- shop hier

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply