Wow! Aanstaande zondag 18 juni is het zover, Vaderdag! Schiet je nu totaal in de stress omdat je nog géén leuk cadeau hebt? Wij helpen je uit de brand! We selecteerden namelijk de meest unieke en speciale vaderdagscadeaus voor je, van zéér exclusief tot fijne betaalbare opties.

Sporty spice
Staat je vader regelmatig op de padel baan? Het padelracket van Decathlon is het perfecte Vaderdag cadeau voor de padelgek! Een mooi zwart wit design, waarmee je vader als matchwinner thuiskomt natuurlijk! Na de match gezellig napraten op een zonnig terras doe je met een mooie duurzame zonnebril van James Ay. Oh, én je vader staat natuurlijk extra fresh op de padelbaan met goed gepoetste tanden door Solid Brush.

Luxurious business man
Is je vader een zakenman? Reist hij veel en rent hij van afspraak naar afspraak. Dan is het voor je vader enorm belangrijk om op tijd te komen en dus een goed horloge te hebben. Breitling heeft de mooiste exemplaren, dus mocht jij je vader een écht luxe cadeau gunnen check dan eens de prachtige hoogwaardige horloges van Breitling. Voor een business man als je vader is het ook belangrijk een goede laptop tas te hebben die jaren meegaat en matcht bij iedere zakelijke outfit, O My Bag heeft een prachtig leren exemplaar in cognac kleur.

A good old drink
Een schotse whisky is typisch een cadeau waar je de meeste vaders blij mee maakt. Een whisky met een krachtige smaak en afkomstig uit Schotland zijn de varianten van Benriach Whisky. Een top cadeau voor de man met smaak!

  1. Decathlon Padel racket, prijs €199,90, shop hier.
  2. James Ay – Zonnebril, prijs €140, shop hier.
  3. Solid Brush tandenborstel, prijs €99,00, shop hier.
  4. O My Bag Harvey laptoptas, prijs €349, shop hier.
  5. Breitling Classic Avi horloge, prijs €5.800, shop hier.
  6. Benriach Wisky, prijs €59,99, shop hier (let op: geen alcohol onder 18).

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply