Alle mama’s en mommy’s-to-be opgelet! Cybex lanceert de travel musthave die je absoluut niet wilt missen, namelijk reisbuggy COYA. De COYA is speciaal ontworpen om mee te nemen in het vliegtuig met een lichtgewicht design, een ademende rugleuning en een eenvoudig one hand in- en uitklap mechanisme. Een ultra compacte kinderwagen die luxe belooft van vertrek tot aankomst én dus de perfecte reismatch voor jou deze zomer, top toch?

De COYA bezit een bijkomend unicum voor zowel baby’s als peuters. Beide kunnen comfortabel slapen aangezien de wagen zowel een ergonomische ligfunctie bezit als een geïntegreerde verstelbare beensteun. De COYA mag mee als handbagage en kan moeiteloos in elk bagagecompartiment, achterbak of bakfiets worden gevouwen waardoor verplaatsen nóg eenvoudiger wordt.

Safety first
Bovendien zet het one-pull gordelsysteem het kind in slechts enkele seconden veilig vast, waardoor deze buggy niet enkel de ideale reispartner is maar ook een uiterst veilige optie. De buggy kan vanaf de geboorte gebruikt worden als reiswieg en is uiteraard ook geschikt om te combineren met alle CYBEX-autostoeltjes.

Het minimalistische ontwerp, de maximale functionaliteit en het extra comfort maken van de COYA de allereerste ultracompacte Platinum buggy van CYBEX. Elk detail van de COYA is ontworpen om simpliciteit te combineren met design en een luxueuze uitstraling. De ideale keuze voor een iconische allround buggy die ook nog eens perfect aansluit om in stijl te kunnen reizen.

De buggy kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot ongeveer vier jaar en is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren: Sepia Black, Mirage Grey, Off White, Peach Pink en Leaf Green.

Ben jij die mama die nu direct deze ideale reisbuggy wil shoppen, check dan de online shop óf bezoek de CYBEX Flagshipstore, Pieter Cornelisz Hooftstraat 136, 1071 CE Amsterdam. De COYA is verkrijgbaar vanaf €499,95.

Instagram: Cybex_Global 

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Lifestyle News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply