Transformeer jouw haar naar volumineuze blow dry coupe! BaByliss introduceert de nieuwe Hydro Fusion haartools met vier verschillende opzetstukken. Met de grote ovale opzetborstel creëer je thuis een perfecte blow dry coupe alsof je de haarsalon uitloopt.   

Vorig jaar bracht Babyliss de Hydro- Fusion lijn op de markt, waarmee veelvoorkomende frustraties als pluizig, fijn en koppig haar getackeld kunnen worden. Sindsdien hebben de Hydro-Fusion tools grote indruk gemaakt op de beauty-wereld, en daarom werd het tijd om de Hydro-Fusion familie uit te breiden met twee nieuwe apparaten: de Hydro-Fusion Stijltang en Hydro-Fusion 4-in-1 Föhnborstel. De Hydro- Fusion tools bevatten een speciale plasma-technology en een geavanceerd dubbel ionisch systeem dat zowel positieve als negatieve ionen combineert die samenwerken om de vochtbalans van het haar op peil
te houden en het zo te verzorgen en pluisvrij te maken.

Je shopt de BaByliss 4-in-1 Hydro-Fusion föhnborstel op BaByliss.com voor € 79,90

Review
Tijd om deze multi-tool zélf uit te gaan proberen! Na het haarwassen is het fijn om te beginnen met het gewone föhn opzet stuk, je maakt je haar hiermee half droog zodat we daarna aan de slag kunnen met de andere opzetstukken. Ik merk dat het föhnen wat langer duurt dan met een normale föhn, die is nét even wat krachtiger, maar het werkt prima als je bijvoorbeeld maar één tool mee wilt nemen op vakantie.

Na het föhnen spray ik mijn haar in met een leave-in conditioner zodat het haar wat makkelijker uit te kammen is, dit doe ik met een tangle teezer en maak ik nog even af met de föhnborstel met het grootste borstel opzetstuk. Dat is ideaal want ik heb nu bijna droog haar dat goed doorgekamd is.

Tijd om aan de slag te gaan met met de ovalen föhn borstel, hiermee wil ik graag wat volume en krul creëren. Mijn haar is van zichzelf stijl en het is dan ook lastig om hier verandering in te brengen. Met het ovalen opzetstuk rol ik mijn haar meerdere keren om de borstel om écht die krul te krijgen (mét volume!). Elke pluk laat ik in mijn handen koud worden en spray ik daarna in met een lichte hairspray. Ondanks dat mijn haar dus extreem stijl is merk ik dat met de föhnborstel een mooi resultaat behaalt wordt, dat heeft alles te maken met de warmte van de borstel, deze wordt goed heet! Ik ben blij met mijn geföhnde look mét een beetje volume. Oordeel zelf, wat vinden jullie?

Heb je juist krullend en pluizig haar, probeer dan de borstel opzet stukken eens. Met de harde borstel kun je heel glad haar creëren, het stijltang effect maar dan iets volumineuzer.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply