‘Alle tijd’, dat was wat ik had toen ik onlangs op vakantie was in Sicilië. Alleen de dingen doen waar ik écht zin in had! Naast vele mooie jurkjes, rokjes en blouses nam ik in mijn koffer ook een hele speciale set van Colmar Originals mee. Ik wist al precies wanneer ik dit comfortabele, doch stijlvolle, setje wilde gaan dragen! Namelijk tijdens mijn bezoek aan de nog altijd actieve vulkaan Etna, waar een serieuze hike op de planning stond.

Het setje bestond uit een matching capri style broek met bijpassend sweatshirt. Beide items zijn gemaakt van een heerlijke zachte stof en zijn dus body hugging. Kortom, precies wat ik nodig had bij een sportieve ‘vulkaan’ wandeling tijdens mijn vakantie. Door de hoogte in het gebied van de Etna was de temperatuur ook een stuk lager dan in de rest van Sicilië waardoor ik extra blij was met de outfit die ik had gekozen. De all black outfit combineerde ik met een opvallende tas van SGNTR en mijn favoriete zilveren sneakers van Mercer.

Ik voelde me die dag heel stijlvol, dat terwijl de outfit in een handomdraai gemaakt was en ook nog eens heerlijk relaxt aanvoelde. Ik had weinig moeite hoeven doen voor deze look, precies waar je aan toe bent op vakantie, geen ingewikkelde keuzes en stress momenten van wat je nu wéér eens aan zult trekken, maar gewoon een goede basic en fijn zittende look!

Naast een sportieve hike kun je deze outfit natuurlijk ook heel goed dragen tijdens het vliegen, een lange autorit naar je vakantiebestemming óf ideaal in de avonden als het wat kouder is. Ondanks de zonovergoten dagen op Sicilië met hoge temperaturen heb ik het setje nog vaak uit mijn koffer getrokken!

Oh en wist je trouwens dat net als mijn vakantiebestemming Colmar Originals ook Italiaans is? Vandaar de verfijndheid van de items, die net als de Italianen, natuurlijk ook áltijd stijlvol zijn.

Wat vind jij van deze Colmar Originals outfit? Check vooral ook even de Colmar Originals webshop voor de gehele Spring Summer 2023 collectie, mét nog veel meer prachtige items. Goed nieuws, de meeste items zijn as we speak in de sale!

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply