Maak je klaar om de magie van het witte doek te ervaren onder de open sterrenhemel van Stadshart Amstelveen. Deze zomer brengen we de bioscoop naar de buitenlucht, rechtstreeks naar het Stadsplein. Hoe te gek is dat?

Stadsplein van Amstelveen wordt omgetoverd tot een betoverende buitenbioscoop.
Ontspan in een comfortabele stoel met een persoonlijke koptelefoon en dompel jezelf onder in de ultieme filmbeleving onder de glinsterende sterren. Samen met vrienden of vriendinnen kun je genieten van onvergetelijke films op een groot scherm, zoals je ze nog nooit hebt gezien!

En dat is nog niet alles – als je jonger bent dan 27 jaar, kun je deze buitengewone filmervaring helemaal gratis beleven. Reserveer eenvoudig je plek online en bereid je voor op een avond vol plezier en emotie.

Programma:

  • Vrijdag 8 september: “Guardians of the Galaxy” (2014) – Aanvang: 21.00 uur
  • Zaterdag 9 september: “Bohemian Rhapsody” – Aanvang: 21.00 uur

Mis deze unieke kans niet om onder de sterren te genieten van filmische meesterwerken. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek Cinema on Tour.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Lifestyle News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply