Nu het hoogzomer is zijn beach waves favoriet! We willen allemaal de naturally casual chic look die er moeiteloos uitziet. De ervaring leert dat niets minder waar is en die prachtige losse golven helemaal niet zo weinig moeite kostten als gehoopt.. Tot nu toe dan! Want met de Wave Secret Air van Babyliss is er een revolutie op komst, deze hair tool helpt je om verrassend snel prachtige loose curls te creëren. Genoeg reden dus om de veelbelovende styling tool uit te proberen!

De technologie
Een technisch hoogstandje, zo kunnen we deze styling tool van Babyliss wel noemen. Het is dan ook aan te raden je kort te verdiepen in de tool, zodat je precies weet hoe deze werkt en je het optimale resultaat kunt behalen. Zo heeft de tool drie temperatuurinstellingen om uit te kiezen – 180°C, 200°C en 230°C, de Wave Secret Air kan du in principe gebruikt worden om golven te creëren op alle haartypes. De Wave Secret air heeft vier krachtige verhittingselementen, die 50x per seconde worden gecheckt door een microprocessor, om de temperatuur in de krulkamer precies te reguleren, zodat je steeds consistente resultaten krijgt. Fantastisch toch?

Automatische krullen door de Auto Curl Technologie
Nadat een pluk haar in de Wave Secret Air is geplaatst en het handvat gesloten, trekt het apparaat de pluk voorzichtig in de krulkamer en wikkelt het automatisch om de cilinder in de kamer. Het haar wordt verhit van alle kanten, zodat een perfect gelijkmatige, losse krul wordt gecreëerd.

Het Cool Air Smart Systeem
Het Cool Air Smart Systeem blaast automatisch zacht koele lucht uit die de krul helpt te zetten, zodra deze wordt losgelaten. Wanneer je het handvat opent wordt koele lucht naar binnen gezogen door het filter en direct op de pluk uitgeblazen. Je krul is dus direct afgekoeld, waardoor het minder snel uitzakt. Winner!

Dan is er nog een technologisch hoogstandje waar wij heel blij van worden. Namelijk de slimme sensoren die detecteren of het haar correct in het apparaat is geplaatst. Als de sensoren merken dat dit niet het geval is, dan laat de tool het haar direct los om klitten te voorkomen. Daarbij, als de pluk haar niet goed is
doorgekamd of er een klit inzit, dan zal de Wave Secret Air dit detecteren en het haar automatisch loslaten uit het apparaat. Je kunt dus nooit vast komen te zitten met je haar in het apparaat, iets wat je natuurlijk echt niet wilt en dus ook door dit slimme systeem niet gebeurt!

Kies de krulrichting
Je haar linksom, rechtsom of lekker wisselend krullen, het is allemaal mogelijk. Je kunt zelf de krulrichting bepalen en daarmee geeft de Wave Secret Air je dus zo totale vrijheid over de look die jij graag wilt.

Review – Wow, deze hair styling tool belooft nogal wat! De grote vraag is natuurlijk of het apparaat de verwachtingen waar heeft kunnen maken. Het antwoord daarop is een overtuigende JA, want wat ben ik enorm blij met de Wave Secret Air. Ik heb lang, veel en vooral heel erg stijl haar. Een losse krul creëren is dus altijd een hele opgave en blijft vervolgens maar even zitten. Waar ik gewend ben om soms uren bezig te zijn met krullen als ik een soortgelijke look wil creëren wist ik niet wat ik meemaakte met de Wave Secret Air. In nog geen kwartier was mijn hele haar gekruld (wow, super snel dus!). De Wave Secret Air is dus super eenvoudig in gebruik en je kunt écht snelheid maken.

Ik heb voor het krullen de hoogste temperatuurinstelling gebruikt van 230 graden. Dit omdat mijn haar echt heel stijl is en de temperatuur daarom wel wat hoger mag. Daarnaast is het belangrijk dat je de tool goed gebruikt. Dus met de opening (waar het keramische element te zien is) naar boven. Daarna wacht je net zo lang totdat de tool snel achtereen enkele pieptonen geeft. Bij het openen trek je de Wave Secret Air naar beneden uit je haar, waarbij tegelijkertijd de koeltechnologie zal starten. En ta-da! een perfecte ‘loose curl’ komt te voorschijn. Ik ben hartstikke blij met het resultaat, krullen die oprecht heel mooi zijn en waarmee ik de beach waves heb kunnen creëren die ik voor ogen had.

Je shopt de Wave Secret Air op BaByliss.com voor €179,90.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply