Geloof het of niet, over een paar weekjes is de herfst weer in aantocht en precies op tijd daarvoor introduceert het Zweedse active wear merk Stronger de nieuwste damescollectie ‘Lift’. Ontworpen met rekbaar licht compressiemateriaal, vormt de collectie zich naar het lichaam en biedt het een perfecte ondersteuning. De items garanderen daardoor een optimale pasvorm en ongeëvenaard comfort. Met stijlvolle silhouetten in klassieke herfstkleuren straalt de Lift-collectie een moderne en exclusieve uitstraling uit. Ontdek de perfecte balans tussen mode en functionaliteit en bereid je voor op een actieve herfst met de Stronger ‘Lift’-collectie. Tijd dus om deze collectie te gaan ontdekken!

De prachtige nieuwe trainingscollectie van Stronger bestaat uit maar liefst negen stukken, waarvan de Lift Tights en de bijbehorende Lift Sports Bra centraal staan. Met deze items ben je ready om met veel zelfverzekerdheid de gym in te stappen. Lift Tights is ontworpen in een rekbaar materiaal dat zich op natuurlijke wijze naar het lichaam vormt en zowel buik, billen als dijen goed ondersteunt. Om extra steun en comfort aan de taille te bieden, is deze geïnspireerd op de vorm van een korset. De naden zijn gelijmd om op die manier wrijving tijdens het sporten te minimaliseren. De bijbehorende sportbh is gemaakt van hetzelfde soepele en comfortabele materiaal en biedt tal van lichaamstypes en -maten ondersteuning dankzij de voorgevormde cups en de verstelbare schouder- en heupbandjes. Winner dus!

“Wij zijn supertrots dat we de Lift collectie met licht compressiemateriaal kunnen presenteren. Dit materiaal omarmt en accentueert de vrouwelijke rondingen en spieren. Het compressie-effect van de stof zorgt ervoor dat de bewegingen van het lichaam op een heel natuurlijke manier worden gevolgd en dat trainen hierin zeer comfortabel is”, aldus Agnes Tengelin, Chief Assortment Officer bij Stronger. 

Volgens Tengelin is het bij Stronger van groot belang dat alle soorten vrouwen, ongeacht hun lichaamstype, de Lift-producten kunnen dragen. “We streven er voortdurend naar om een ultieme pasvorm te ontwikkelen voor onze active wear zodat iedereen zich hierin niet alleen tijdens, maar ook naast de training zo comfortabel mogelijk voelt. We zijn ervan overtuigd dat als je de goed zittende Light Tights ook draagt als je niet aan het sporten bent, je vanzelf actiever wordt. Daarom zijn pasvorm en comfort extra belangrijk voor ons en worden we continu uitgedaagd om onze producten op dit gebied naar een steeds hoger niveau te tillen.” 

De nieuwe Lift-collectie van Stronger is verkrijgbaar in de kleuren zwart en roestrood. De Lift Tights
kost €99 en de Lift Sports Bra €59. Naast die heerlijke pasvorm, het liftende effect en ultieme comfort van de nieuwe Stronger collectie, zijn alle items ook nog eens heel mooi om te zien. Tijd om na een relaxte zomer het sporten weer op te pakken dus!

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply