Al meer dan 30 jaar ontwikkelt Eichholtz de meest trendy interieur collecties. Ieder seizoen, iedere mand en bijna iedere week worden nieuwe high-end producten gelanceerd. Eichholtz is dus altijd vernieuwend en on top of trend. Best thing is, dat ze as we speak een fantastische sample sale hebben!

In het markante rijksmonument op de kop van de Amsterdamse P.C. Hooftstraat is zoals jullie weten ‘s werelds eerste Eichholtz flagship store gevestigd. Hoewel het een behoorlijk groot pand is met maar liefst 800m2 aan ruimte, kunnen niet alle Eichholtz items in de showroom tentoongesteld worden. Daarom wordt de winkel in september opnieuw ingericht, dat is niet alleen goed nieuws omdat je er snel veel nieuwe items zult treffen, maar ook omdat de collectie die er nu staat voor hele fijne prijzen verkocht worden.

De sample sale is nét gestart en zal nog duren tot 27 augustus. Wil je dus de mooiste design stukken voor je interieur scoren voor een lage prijs, de kortingen lopen op van 50% tot maar liefs 70%. Eenmaal gekocht kun je de producten niet meer retourneren, maar dat moet geen probleem zijn, want alle items zijn zo mooi dat je dat ook helemaal niet wilt! Sample sale items zijn onderandere verlichting, outdoor en accessoires.

Wij waren er vroeg bij en hebben al een aantal te gekke items weten te scoren! De winkel is werkelijk een droom om te zien, alles ziet er waanzinnig uit en eenmaal binnen wil je eigenlijk de hele winkel direct naar je huis transporteren. De Eichholtz sample sale is dus een absolute must visit, let wel, wacht niet te lang want de verkopen gaan erg snel.

Volg ook @eichholtz.amterdam op Instagram voor dagelijkse updates of bezoek Eichholtz Amsterdam op P.C. Hoofdstraat 1 en reserveer direct je nieuwe Eichholtz klassiekers voor weinig.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Lifestyle News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply