Ken je dat: Je wilt dansen, maar geen zin om te wachten tot om 00:00 de clubs volstromen? Ik herinner me nog goed de avonden dat ik eigenlijk al te moe was om de deur uit te gaan, maar het feestje nog moest beginnen. Desperados heeft daarvoor dé oplossing: Acht tot Nacht. De clubvibe die je gewend bent, maar dan vroeger op de avond. Geen kalme opbouw, maar gelijk dansen en de volgende dag weer fris starten! Dat klinkt toch helemaal perfect zo’n feestje? In ieder geval wel als je het mij vraagt!

Als je zin hebt in een rustig borreltje na werk, kom dan vooral niet. Deze party is er écht voor de gangmakers, bruistabletten en stuiterballen onder ons. Het wordt geen gewone early clubavond. Desperados zorgt voor een sicke line-up en… een special act! Op donderdag 14 september om 20:00 uur vindt de allereerste editie plaats in Club Atelier in Amsterdam. Meer informatie en tickets vind je hier.

Unexpected acts 
Acht tot Nacht is een nieuw terugkerend feest van Desperados. En élke editie is totaal anders.  Samen met clubeigenaren gaat Desperados op zoek naar nieuwe acts zodat geen avond hetzelfde is. ‘’Bij Desperados zijn we altijd op zoek naar iets onverwachts. Daarom zul je op alle Acht tot Nacht feestjes acts tegenkomen die je in die setting nog niet eerder hebt gezien’’. Aldus Els Dijkhuizen, Marketing Directeur Heineken. ‘’We maken heel bewust de acts van te voren niet bekend. Dat is net zo verrassend als een Desperados biertje. Ben je benieuwd wat we voor je in petto hebben? Kom dan vooral langs’’. 

Knetterveel energie 
Op de meeste feestjes bouwt de energie tijdens de avond langzaam op. Bij Acht tot Nacht is dat anders. Zodra je de zaal binnenloopt is het feest direct aan. No time to waste, een paar uur lang écht knallen. ‘’Toen Desperados ons vroeg om een nieuw en terugkerend concept te bedenken zijn we gaan kijken naar hoe we konden bijdragen aan de nachtcultuur’’. Aldus Roby Hormis, eigenaar van Tosti Creative, bedenker van het Acht tot Nacht concept. ‘’Steeds meer mensen hebben wel zin in een energieke clubavond maar willen de volgende dag ook fris en fruitig hun dag starten. Gezien de meeste clubs pas vanaf 00:00 warm beginnen te draaien is dat een aardig dilemma. Voor die mensen die vroeg willen pieken maar de volgende ochtend kreukvrij willen opstaan hebben we acht tot nacht bedacht.’’

Edities 
De eerste twee edities zijn inmiddels gepland, aanstaande donderdag 14 september trapt van Acht tot Nacht af in Club Atelier op de Anthony Fokkerweg 3 in Amsterdam. Op woensdag 11 oktober is de daarop volgende editie gepland in Bitterzoet (Bitterzoet, Spuistraat 2 HS, Amsterdam). Koop alvast je kaartje via deze link, zo weet je zeker dat je er bij bent. See you there!

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Lifestyle News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply