Deze kerst dompelen we onszelf weer onder in glitters, goud en gezelligheid. Het is het seizoen om te genieten van magische kerstsferen en feestelijke gelegenheden. Van waanzinnige statement boots tot sparkling sieraden, wij delen maar liefst 11 shiny & fabulous items met je, die in jouw Christmas wishlist niet mogen ontbreken.

Vonkelende eyecatchers
Een extra speciale kerstlook creëer je met stijlvolle sieraden, let wel, een beetje extra uitpakken mag natuurlijk gedurende het feestseizoen. Kies voor een vonkelende tennisarmband (5) van Pandora met bijpassende oorbellen die zijn ingelegd met diamantjes (4). Ga je liever voor wat groter geschut, ga dan voor de zilveren statement ring (6) van Pandora, een eyecatcher om ieders vinger. Hou je van lief en subtiel, dan zijn de bloemige oor stekertjes (11) perfect voor jou. Één ding is zeker, deze Pandora juweeltjes will never go out of style.

Absolutely marvellous
Onder de kerstboom mogen dit jaar de prachtige limited editions van Molton Brown niet ontbreken. De speciaal voor deze kerst ontworpen geur ‘Marvellous Mandarin & Spice’ dompelt je onder in de Britse traditie van het maken van kerstpudding. Dichterbij de sfeer van een old school kerstfilm ga je niet komen dan met de waanzinnig mooi verpakte citrus-gourmand geuren van Molton Brown. Oogstrelend in je interieur is de geurkaars (9) in rood-gouden limited edition uitvoering. De jaarlijks terugkerende festive bauble (3) komt dit keer in een juweelvormig jasje, gevuld met glitterende body wash.

Spice up!
Je kerstoutfit geef je gemakkelijk wat extra spice met bronzen of gouden schoenen. Unisa heeft een aantal fantastische exemplaren in haar collectie. Van stoere cowboy boots (8) tot ultra sexy dancing shoes (1). Een klassieke blokhak (10) geeft je iets meer comfort, maar toch een elegante sophisticated look. Een mooie handtas met goudendetails (2 of 7) maakt iedere look af. Super handig om al je spulletjes in mee te nemen tijdens een avondje uit of een kerstdiner buiten de deur. Happy holidays!

 1. Shop Unisa Bronze heels hier, €95,- (sale prijs)
 2. Shop Unisa Carin handtas hier, €99,90
 3. Shop Molton Brown Marvellous Mandarin & Spice Festive Bauble hier, €18,-
 4. Shop Pandora Huggie oorbellen hier, €69,-
 5. Shop Pandora Sparkling tennisarmband hier, €149,-
 6. Shop Pandora Peer Halo ring hier, €79,-
 7. Shop Unisa Anisa handtas hier, €99,90
 8. Shop Unisa Cowboy laarzen hier, €240,-
 9. Shop Molton Brown Marvellous Mandarin & Spice Signature Candle hier, €55,-
 10. Shop Unisa Latino Pumps hier, €125,-
 11. Shop Pandora bloemen oorbellen hier, €119,-

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply