Sylvie Meis verkiest high street kleding boven designer merken

Je zou het misschien niet denken, maar Sylvie Meis (41) shopt liever betaalbare high street merken dan dure designers. De blonde diva shopt het liefst bij H&M, Zara, Mango of online bij Revolve. “Dior, Balmain, Alexandre Vauthier couture: hartstikke leuk, maar je bent zo 6000 euro lichter.” Zo laat Sylvie weten in haar vaste column in Grazia. “Doe mij dan liever een shopsessie van 500 euro bij Zara, H&M en Mango, of online bij Revolve. Die coole highstreet spijkerbroek van 29 euro combineer ik vervolgens met een mooie tas en schoenen.” Sylvie shopt trends dus het liefst voor een klein prijsje en combineert deze met tijdloze luxe items. Daarnaast laat ze in haar column weten dat ze het erg belangrijk vindt dat Damian de waarde van geld leert, ondanks het feit dat hij rijke ouders heeft. Zo stoppen Rafael en Sylvie hem af en toe iets toe maar krijgt hij niet enorm veel zakgeld.

Leave a Reply