Hoewel je tegenwoordig meer in joggingbroek dan in jeans vertoefd blijft de jeans natuurlijk een musthave in je garderobe. Dit seizoen is de rechttoe rechtaan jeans vooral een populair model. Dit type jeans zie je in verschillende varianten, van een 7/8 pijp tot high rise in de taille. Ook de kleur is belangrijk, voor het voorjaar zijn lichte tinten vooral van belang. Denk aan een lichte wassing óf een off-white of beige tint. Deze vijf modellen zijn het overwegen waard om aan te schaffen.

Jeans Trend #1. Recht toe recht aan in een neutrale wassing.

Jeans Trend #2. Een off-white of beige gekleurde jeans met een rechte pijp.

Jeans Trend #3. Een high rise jeans met 7/8 pijp.

Jeans Trend #4. Een ‘boxy’ jeans. Dit type jeans is een beetje oversized met een hoge taille, doet ons vooral denken aan de boyfriend jeans die een aantal jaar geleden helemaal on trend was.

Jeans Trend #5. De jeans met een afgeknipte broekspijp.

Leave a Reply