De rust en ontspanning van een zomervakantie doet iedereen goed; extra tan-uurtjes in de zon,  afkoelen in het zwembad en het ene restaurant na de ander bezoeken. Dat klinkt inderdaad als  een ideale vakantie, maar vergeet niet dat je huid intussen veel te verduren heeft. Daarom biedt  G.M. Collin eerste hulp met de Sensiderm Cream en de Puractive+ Cream om je kostbare huid de  ideale naverzorging te bieden. Deze tijd van het jaar dus een echte must om je huid met de G.M. Collin huidverzorging extra goed te verzorgen.

Wist je dat de zon maar liefst voor 80% verantwoordelijk is voor veroudering van de huid? Daarnaast zorgt  blootstelling van onze huid aan de zon ook voor  blijvend, veranderend huidstructuur. Met alleen  dagelijks SPF smeren ben je er namelijk nog niet. Het is essentieel om je huid te zuiveren, verfrissen en te  verlichten. Dat klinken als veel extra stappen binnen je skincare routine. Gelukkig kun je deze drie stappen tegelijk afvinken bij gebruik van de Puractive+ Cream. Hoe amazing!  

Puractive+ Cream (€52,50) – normaal tot droge huid
Deze crème is geschikt voor de normale tot droge huid.  De Puractive Cream+ verfijnt de poriën en huidtextuur en bevordert een gezonder uitziende en meer evenwichtige huid. Breng de Puractive+ Cream aan op  een gereinigde huid (na een mist). Gebruik hiervoor een hoeveelheid op basis van individuele opname van de  huid. Dat is sterk afhankelijk van je huidtype.

Heb je iets te lang in de zon gelegen en last van een  brandend gevoel en/of zichtbaar roodheid? Dan  biedt de Sensiderm Cream de juiste formule om dit  te verminderen. Dit is dus een crème die heel goed persoonlijk bij mij past, vanwege mijn gevoelige huidtype. 

Sensiderm Cream (€57,95) – roodheid en brandend gevoel
Zeg maar gedag tegen roodheid, want met deze  crème krijg jij weer de controle over je teint. Een  gevoelige huid is nooit prettig en daar wil je dan ook het liefst zo snel mogelijk van af. De Sensiderm  Cream heeft een zijdezachte textuur en zorgt voor onmiddellijke verzachting. Iets wat voor mijn huid een ware must is. Breng deze crème voor maximaal resultaat direct na de reiniging  van je huid aan. Doe dit ook weer op maat aangepast aan jouw huidtype, heb je dagelijks een laagje extra nodig? Smeren maar. Laat nu de vakantie voor je huid maar beginnen! Zelf breng ik de sensiderm crème het liefst twee tot drie keer per dag aan in een wat rijkere hoeveelheid. Naast de sensiderm crème ben ik persoonlijk groot fan van de native collagen gel, voor mij persoonlijk het beste skincare product van het jaar. In combinatie met de City D-Tox eye contour crème heb je met deze drie producten het summum van skincare te pakken voor de gevoelige huid, proberen dus!

Verkrijgbaar op gmcollin.nl 

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply