Ben jij toe aan een heerlijk verwend momentje voor jezelf, heb je een drukke tijd achter de rug en wil je lekker even ontspannen, dan hebben we heel leuk nieuws voor je! Het geurenhuis Molton Brown viert dit jaar het maar liefst 20 jarige bestaan van de geur Heavenly Gingerlily. The best thing is, wij mogen namelijk een heerlijk pakket van Molton Brown weggeven! Check hieronder hoe je mee kunt doen.

Heavenly Gingerlily
Heavenly Gingerlily is al meer dan 20 jaar een geliefd parfum van Molton Brown. Om het jubileum te vieren is een prachtige illustratie ontworpen van lelies in volle bloei, die op de Bath, Body en Hand Care flacons staan afgebeeld – een uniek, bijzonder cadeau, bijvoorbeeld voor jouw moeder, mom-at-heart, of gewoon jezelf passend bij de lente.

Tover je badkamer o tot een bloemenparadijs en laat jezelf meevoeren door het gelukzalige gevoel van de Hand en Body Care-collectie; diep reinigend, hydraterend en subtiel geparfumeerd.

Limited Edition geschenksets
Ook de geschenksets hebben een nieuwe look: een spoor van bloeiende lelies, uitgevoerd in een zilverfolie-reliëf versiering. Om luxe met de zorg voor de planeet te verenigen, zijn de formules 100% vegetarisch en altijd in Engeland geproduceerd, in een CO² neutrale productiefaciliteit. Om een bijdrage te leveren aan het verminderen van afval zijn alle plastic flacons van 50% gerecycled plastic gemaakt; alle geschenkverpakkingen van 90% gerecycled materiaal. Verras jouw dierbaren of gewoon jezelf met een ultra luxe bodycare pakket in de geur heavenly gingerlily en limited edition verpakking door mee te doen met onze te gekke winactie!

Wat kun je winnen?
Your Daily Fashion News geeft in samenwerking met Molton Brown en UPR twee heerlijke giftsets weg bestaande uit de bath & shower gel, body lotion, fine liquid hand wash en hand lotion (zoals hieronder weergegeven). Allemaal in de geur heavenly gingerlily en limited edition verpakt. De totale waarde van het pakket is maar liefst €115,-.

Wat moet je doen om te winnen?

  • Stap 1. Volg Your Daily Fashion News op Instagram
  • Stap 2. Deel deze Reels in jouw Instagram-story & tag ons.
  • Stap 3. Like deze Reels & tag iemand die dit ook leuk vindt in de comments.

De winnaar maken wij op zondag 28 mei bekend. Deze winactie is georganiseerd met dank aan Molton Brown en UPR.
*Meedoen aan de winactie kan alleen binnen Nederland.

Your Daily Fashion News post sinds 2017 dagelijks het laatste mode, beauty en entertainment nieuws, al ons fashion news van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply