Liefde en verzorging: de twee hoofdingrediënten van een onvoorwaardelijke relatie tussen moeder en kind. Geef jouw moeder deze twee elementen terug op moederdag met het kwalitatieve huidverzorgingsmerk Comme Ça. Op 12 en 13 mei slaan het Nederlandse skincare-merk en bloemenwinkel Ivy de handen ineen. Voor jou dé kans om om je moeder te trakteren op een prachtige bos bloemen en huidverzorgingsproducten van topkwaliteit.

Van Cartier tot Guerlain en van Breitling tot Dior: de bekende bloemenwinkel van Jan Dippell Ritzinger staat sinds 1898 bekend om haar hoogwaardige en kleurrijke boeketten. Kwaliteit en vakmanschap is dan ook wat Comme Ça en Ivy met elkaar verbindt. 

Niet alleen het volledige assortiment – dat bestaat uit de natuurlijke La Vitamine C Powder, Le Youth Sérum, La Prickly Pear Seed Oil, La Crème Cleanser en Les Face Cleansing Cloths – wordt in de winkel op het Leidseplein verkocht, maar op de vrijdag en zaterdag voor moederdag scoor je de producten ook met een bijzonder boeket. Om het nog specialer te maken: op 13 mei van 14.00 tot 17.00 uur voorziet kalligraaf Remke van Letter Junkie je moederdagcadeau zelfs van een unieke boodschap.
Lukt het je niet om op 12 en 13 mei langs te komen in de winkel? Je kunt de producten ook bestellen via de webshop van Comme Ça.

Comme Ça x Ivy:
Wanneer: 12 (10.00-17.00) en 13 mei (11.00-17.00)
Waar: Bloemenwinkel Ivy, Leidseplein 35, 1017 PS Amsterdam

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply