Los Angeles based lifestyle brand Rails opent net op tijd voordat de zomer losbarst haar twee pop-up stores bij het luxe warenhuis de Bijenkorf in Rotterdam en in Amsterdam. Het LA based merk heeft zijn faam gekregen door stoffen van goede kwaliteit en comfy fits. Wat ooit begon met de houthakkers blouses, is uitgegroeid tot volledige dames- en heren collecties. The best thing is, dat de Spring Summer ’23 collectie écht waanzinnig is en je die dus in de nieuwe pop-up stores in de Bijenkorf kunt shoppen. Als je in de buurt ben móet je dus echt een kijkje gaan nemen!

Campagnebeeld van de Rails Spring Summer ’23 collectie die nu in de winkels hangt.

Pop-up stores
De Rails pop-up winkels komen dus op twee locaties van De Bijenkorf: Rotterdam (24 april – 21 mei) en Amsterdam (22 mei – 30 juli). De ruimtes laten de Californische roots van het merk zien en tonen een assortiment uit de SS23 collectie en de prachtige denim collecties. In de pop-up shop vind je de bekende Rails stijlen en bestsellers, zoals de Ellis blouse in verschillende kleuren, evenals een veelzijdig aanbod van jurken, jassen, overhemden, aparte stukken en denim. 

“We zijn verheugd om onze eerste pop-up store te lanceren in zo’n prestigieus warenhuis”, aldus oprichter en creatief directeur Jeff Abrams.Ben je eenmaal bekend met het merk, dan ben je verkocht en zul je de bestsellers jarenlang blijven dragen!

Wellicht kende je Rails al wat langer, want een klein jaar geleden openden ze hun eerste eigen fysieke locatie in Amsterdam in de Negen Straatjes (Runstraat 18), deze winkel is een snoepje en ook een échte must go als je een dagje gaat shoppen in Amsterdam. Naast de heerlijke kledingcollecties tref je er ook het meest mooie interieur aan, check de sfeer van de brandstore hier.

Naast de geweldige pop-up stores in de Bijenkorf Amsterdam en Rotterdam én de brandstore in de negenstraatjes shop je Rails natuurlijk 24/7 online via de webshop.

Over Rails
Rails is een modelabel dat werd opgericht in 2008 door Jeff Abrams in Los Angeles. Van daaruit is Rails uitgegroeid van een klein label – begonnen met slechts één hoed – tot een volledige collectie dames- en herenkleding. Verkocht bij internationale topwinkels en gedragen door een trouwe aanhang van beroemdheden en smaakmakers. Het merk staat bekend om z´n relaxte pasvorm en klassieke items met een moderne twist. De collecties geven je bovenal altijd die fijne LA vibe! Rails wordt in meer dan 40 landen verkocht.

Your Daily Fashion News.com houd je al sinds 2017 op de hoogte van het laatste fashion, beauty en lifestyle news. Al het Fashion News van de afgelopen jaren vind je hier terug.

Leave a Reply